Szilikonecset segítségével kikenünk egy serpenyőt az olívaolajjal, felhevítjük, és kevergetve fehéredésig sütjük benne a megtisztított, felcsíkozott sertéskarajt. Ezután beleforgatjuk a meghámozott, nagyobb cikkekre felvágott lila és vöröshagymát, majd kissé lepirítjuk. Hozzáöntünk egy kevés vizet, és puhára pároljuk a húst. Közben a rozmaring lecsipkedett, felaprított leveleivel, továbbá egy kevés sóval és borssal ízesítjük.
A sütőtököt megtisztítjuk, a magjait eltávolítjuk, a húsát pedig felkockázzuk, és puhára pároljuk enyhén sós vízben. Azután leszűrjük.
Lábasban felhevítjük az olívaolajat, és üvegesre pároljuk rajta a meghámozott, finomra vágott hagymát. Hozzákeverjük a tökkockákat, és egy kevés sóval, borssal, valamint az őrölt csilivel ízesítjük. Végül lehúzzuk a tűzről, és botmixerrel krémesre törjük. Ezzel tálaljuk a hagymás karajcsíkokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.