A halrudakat egy sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük, a csomagoláson megadott utasítás szerint forró sütőben aranyszínűre sütjük. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és forrásban lévő sós vízben 15 percigfőzzük. A hagymát meghámozzuk és felaprítjuk.
1 ek olajat felforrósítunk, majd üvegesre sütjük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a spenótot, és puhárapároljuk. Ha az összes folyadék elpárolgott, felöntjük a spenótot a tejszínnel, majd megsózzuk, megborsozzuk. Végül fűszerezzük egy kevés szerecsendióval.
A tejet felforrósítjuk, a burgonyát leszűrjük. Az áttört burgonyát összeforgatjuk a felforrósított tejjel, majd megsózzuk és hozzákeverjük a vajat. A krumplipürét melegen tartjuk. Felforrósítjuk a megmaradt olajat, és megsütjük rajta tükörtojásokat.
A burgonyapürét és a spenótot tányérokra halmozzuk. Elrendezzük rajta a halrudakat, majd mindre 1-1 tükörtojást teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.