Egy tálban 1 dl meleg tejhez 1 ek cukrot adunk, majd hozzá tesszók az élesztőt, hogy felfusson (kb. 5 perc).
Hozzáadjuk az olajat, 1 tojást, 1 tojásfehérjét, sót, lisztet, és alaposan összedolgozzuk, dagasztjuk, majd hagyjuk kelni kb 40 percig.
Eközben elkészítjük a tölteléket: egy edénybe 4 dl tejet 5 evőkanál cukorral felforraljuk, közben egy habverővel elkeverünk 1 dl tejet, 1csomag eper pudinggal és ezt hozzá adjuk a forralt tejehez.
Tovább főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Ekkor hozzá adunk 5 evőkanál kókuszreszeléket. Hagyjuk kihűlni.
Amikor a tészta már megkelt, 3 részre osztjuk. Mindhárom részt téglalap alakúra nyújtjuk, majd megkenjük a lehűtött pudinggal és feltekerjük, mint a bejglit.
Három hosszú rudat kapunk, amit beszórunk kevés liszttel, majd összecsavarjuk a három rudat.
Tegyük vajjal kikent sütő formába, kenjük le olvasztott vajjal, és hagyjuk állni 30 percig.
Keverjük össze az 1 db tojás sárgáját, 1 evőkanál olajjal majd kenjük le vele a koszorút. Előmelegített sütőben 170 fokon 35-40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.