A libamájat megsütjük hirtelen, szeletekre vágva, bő zsírban. Még melegen leturmixoljuk, vagy összetörjük és átnyomjuk szitán, ha szükséges. Fűszerezzük. Felverjük a habtejszínt, megolvasztjuk a zselatint és hozzáadjuk. Elkeverjük a libamájas krémmel. A kész tésztalapra tesszük és hűtjük.
A sütőt előmelegítjük 200 C fokra légkeverésen. A csokoládét felolvasztjuk a vajjal. A cukrot és a tojássárgáját felverjük. A fehérjét egy másik tálban szintén. Az olvadt vajas csokit hozzáöntjük a tojás sárgájás cukorhoz, majd mehet bele a tálba a fehérje is. Amikor egyenletes a krém, mehet bele a liszt és a sütőpor.
A vizet, a cukrot és a sűrített tejet egy edényben 1 percig forraljuk, majd levesszük a tűzről. A zselatint 5 percre hideg vízbe tesszük, majd kinyomkodjuk és a cukros keverékhez adjuk. A keveréket a fehércsokira öntjük és 2-3 percet hagyjuk olvadni. Botmixerrel óvatosan összekeverjük, ügyelve arra, hogy ne keverjék a légbuborékokat.
A keveréket egy nagy kancsóba öntjük, hogy eltávolítsuk a felesleges buborékokat és könnyebb legyen majd a fánkra önteni is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.