A spenótot megmossuk, majd a szárát eltávolítjuk. A leveleket konyharuhába tesszük, és a vizet leitatjuk róluk. A paprikát és a kétféle paradicsomot megmossuk, majd a kisebb darabokra vágjuk őket (a koktélparadicsomokat félbevágjuk).
Habosra felvert öntetet készítünk a joghurtból, az olajból, a citrom levéből és a fokhagymából. Belekeverjük a cukrot, 1 csipet sót, a borsot és szezámmagot. A salátára öntjük a dresszinget, lazán összekeverjük, majd a hűtőbe tesszük. Jól lehűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.