Egy nagy tálban összekeverjük a lisztet, a sót, a szódabikarbónát és a sütőport. Egy másik tálban összekeverjük a tojást, joghurtot, olajat és a mézet. A joghurtos keveréket hozzátesszük a száraz összetevőkhöz majd simára keverjük. Enyhén zsíros tepsiben 2-3 percig sütjük a palacsinták mindkét oldalát.
A körtét megpucoljuk, kockára vágjuk, tálba tesszük, ráöntjük a citrom levét majd ízesítjük fahéjjal, szegfűszeggel és vaníliás cukorral. A mézet tegyük egy lábasba erre tesszük rá az ízesített körte kockákat. Kis lángon, óvatosan megkeverve pároljuk a körtét majd 5 percig karamellizáljuk. A karamellizált körtével töltjük a palacsintákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.