Az alaposan megmosott burgonyát sós fehérboros, babérleveles vízben kezdjük el főzni. Miután félig megpuhult, hozzáadjuk a kolbászt, és együtt főzzük őket tovább.
Amikor elkészült, leszűrjük, de a főzőléből félreteszünk 1 dl-t. Ebben keverjük el a mustárt, a tárkonyecetet, a friss petrezselymet, tárkonyt és az olívaolajat. Ha kell, megsózzuk, -borsozzuk.
A burgonyát és a kolbászt felkarikázzuk, majd összeforgatjuk a vékony szeletekre vágott póréhagymával, illetve a dresszinggel.
Tálaláskor a salátát kevés maradék öntettel lelocsoljuk, és a kolbászos burgonya mellé halmozzuk. 6 perces főtt tojással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.