A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és hosszában kettévágjuk, sárgájukat tálba tesszük. A kolbász héját eltávolítjuk, felkarikázzuk, késes aprítóba téve a többi hozzávalóval együtt krémesre daráljuk.
A kolbászhoz hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejfölt, a felkarikázott újhagymát, a vajat és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Amikor a krém elkészült, hozzáadjuk a kakukkfű leveleket. A krémet habzsákba, vagy egy zacskóba töltjük, aminek a végét levágjuk ollóval, és megtöltjük a krémmel a tojásokat.
A tányéron elhelyezzük a díszítést, ez lehet majonézes saláta, vagy zöldsaláta levelek, zöldségek stb. és erre helyezzük a töltött tojásokat.
Megjegyzés
Még egy, nagyon egyszerű, töltött tojás receptet hoztam, amit friss kakukkfűvel tettem még finomabbá. Az ünnepi asztalon a helye ennek a változatnak is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.