A tojásokat keményre főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, és meghámozzuk. Hosszában félbevágjuk őket, és kiskanállal kiszedjük a sárgájukat.
A tojássárgájákat keverőtálba tesszük, és krémesre törjük a puha vajjal, a mustárral, továbbá egy kevés sóval és borssal. Az így kapott krémet simacsöves habzsákba töljük, és a tojásfehérjékbe nyomjuk. 1 db paprikát vékony csíkokra vágunk, és elrendezzük azokat a töltött tojásokon. Ezután meghintjük őket némi pirospaprikával.
A fejes salátát megmossuk, leveleire szedjük, és összeforgatjuk azokat a megmaradt, felkarikázott paprikával. Végül meglocsoljuk a salátát egy kevés olívaolajjal, és ráültetjük a töltött tojásokat. Némi finomra aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.