A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, ízlés szerint megsózzuk, és megszórjuk őrölt borssal, majd félretesszük. A vöröshagymát megpucoljuk, majd félbevágjuk, és vékonyan felszeleteljük.
Ezután egy serpenyőben felhevítjük az olajat, majd hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt hagymát, és elkezdjük párolni. Közben megszórjuk egy csipet sóval, őrölt borssal, és ízlés szerint kakukkfűvel. Addig pároljuk, míg a hagyma szép aranybarnára karamellizálódik. Ekkor kiszedjük a zsiradékból, és félretesszük. A hússzeleteket megforgatjuk a kukoricalisztben, majd a visszamaradt zsiradékon, mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Az elősütött hússzeleteket egy tepsibe helyezzük egymás mellé, majd beborítjuk az előzőleg megkaramellizált vöröshagymával. Ezután megszórjuk meg a maradék kukoricaliszttel. A krumplit megpucoljuk, majd vékonyan felszeleteljük. Ezután ízlés szerint sózzuk, alaposan összekeverjük, majd egyenletesen befedjük vele a hagymás hússzeletek tetejét.
A sütésnél visszamaradt fűszeres zsiradékot felöntjük a zöldségalaplével, majd alaposan összekeverjük, végül óvatosan beleöntjük a tepsibe, fóliával lefedjük. 160 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten kb. egy órán át pároljuk.
Ezután levesszük a fóliát, ízlés szerint megszórjuk reszelt sajttal, majd visszatesszük a sütőbe és szép pirosra sütjük. Tálalás előtt tányérokra szedjük a krumplis-hagymás hússzeleteket, majd úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.