A paprikákat megskalpolom, a magházat eltávolítom. A csiperke gombát, az újhagymát, a paradicsomot, a snidlinget felaprítom. A hozzávalókat beteszem egy keverőtálba, megfűszerezem, hozzáadom a ketchupot, belevágom a chilit, összekeverem.
A paprikákat megtöltöm a raguval, melléteszem a krumplikat, sózom, borsozom, locsolok rá olajat, és beteszem a 180 fokra előmelegített sütőbe, majd 45 percig, hőlégkeverésen sütöm.
Lereszelem a sajtot, felvágom a snidlinget, felszeletelem a paradicsomot.
A sajtot rászórom a paprikákra, és grill fokozaton, 200 C fokon, 10 percig sütöm.
Megjegyzés
Kedvenceim a töltött ételek. Könnyen elkészíthetőek, ugyanakkor finomak és dekratívak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.