A meggyet kimagozzuk, összekeverjük a cukorral, és félretesszük, amíg a tésztát összeállítjuk.
A tésztához a vajat a cukorral és a tojással habosra keverjük, belereszeljük a citromhéjat, majd hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, és felváltva adagolva a tejjel, a mákkal és a fahéjjal alaposan kikeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük a masszát, meghintjük 1 teáskanál zsemlemorzsával, és a levétől gyengéden kicsavart meggyel megszórva, egy kb. 20x30 cm-es tepsiben, 190 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.