Egy muffin sütőforma mélyedéseit kibéleljük 6 db szilikonos muffinformával, a sütőt előmelegítjük 160 fokra. A kekszet késes aprítóval morzsásra aprítjuk, összekeverjük a vajjal, szétosztjuk a formákba, majd egy pohár aljával lenyomkodjuk.
A krémsajtot simára keverjük a cukorral és a tojással, majd narancshéjjal, illetve vaníliával ízesítjük. A krémet elosztjuk a kekszes alapon, kb. 40 percig sütjök, majd hagyjuk kihűlni, és a hűtőbe tesszük kb. 1 órára.
A gránátalmát kettévágjuk, az egyik feléből kiütögetjük a magokat, a másik felét pedig alaposan kifacsarjuk. Az így kapott levet szirupos állagúra főzzük a cukorral.
A sajttortácskákat kivesszük a formából, a közepébe rakunk a magokból, meglocsoljuk a sziruppal, végül megszórjuk porcukorral.
Megjegyzés
Egyszerű és elronthatatlan desszert. A receptben megadott mennyiségek 6 db mini sajttortácskához elegendőek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.