A kekszet késes aprítóval morzsásra aprítjuk, majd összekeverjük az olvasztott vajjal és a mogyoróvajjal. A masszát egy sütőpapírral bélelt 18 cm - es kapcsos tortaformába nyomkodjuk és 170 °C - on 5 percig elősütjük.
A töltelékhez összekeverjük a mascarponet, a porcukrot, a vaníliát, és a narancs lerestelt héját, simára keverjük, ráöntjük a kekszes alapra és 150 °C - on kb 45 percig sütjük.
A tejfölt kikeverjük a porcukorral, ráöntjük a töltelékre és visszatesszük a sütőbe 10 percre.
A tortát a formában hagyjuk teljesen kihűlni, majd tálaláskor a tetejére durvára vágott mogyoróval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.