A narancsos-fahéjas krémhez felforraljuk a tejszínt, beledabaroljuk a fehércsokit és a vajat. Mikor felolvadtak jól elkeverjük, és megvárjuk amíg kihűl. Hozzáadjuk a narancsaromát és a fahéjat. Lefedjük celofánnal és betesszük a hűtőbe, hogy stabil krémmé hűlt ki.
A macaronhoz a mandulalisztet és a porcukrot összekeverjük, ha kissé darabosnak találjuk átdaráljuk őket egyben, hogy biztosan sima felületű macaronokat kapjunk. A tojásfehérjét habverővel felverjük és közben apránként hozzáadagoljuk a kristálycukrot.
Ha színes macaront készítünk ételszínezőt keverünk hozzá hablapáttal, vigyázzunk rá, ne törjük össze! Amint ezzel megvagyunk, adagokban keverjük a habhoz a mandulás-porcukrot, addig, míg egyenletes tésztát nem kapunk.
A tésztát habzsákba töltjük, és kinyomjuk a macaron korongokat. Szilikonformát vagy szilikonos sütőpapírt használjunk. 15 percig hagyjuk pihenni a macaronokat, majd 150 fokon alul-felül funkcióval megsütjük. Ha kihűltek, és a krém is elérte a megfelelő állagot, megtöltjük őket és dekoráljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.