A csirkecombokat megtisztítjuk, szárazra töröljük, és besózzuk. Egy teflon serpenyőben 10 percig pirítjuk olívaolajon egy kevés fehérborssal megszórva.
Közben a megmosott, szárazra törölt padlizsánt karikára vágjuk, lisztben megforgatjuk, majd a ezeket is a serpenyőbe dobjuk. A paradicsomot megtisztítjuk, felkarikázzuk. A krumpit meghámozzuk, cikkekre vágjuk.
5 perc múlva a csirkét és a padlizsánszeleteket fokozatosan felöntjük a fehérborral. Addig pároljuk, amíg a csirke megpuhul, elválik a csontjától. Ekkor beledobjuk a paradicsomkarikákat, és további 5 percig pároljuk.
Közben a krumplikat egy másik serpenyőben egy kevés olívaolajon megfuttatjuk, amíg a szélei kicsit megpirulnak. Ezzel tálaljuk a padlizsános combokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.