A hagymát és a fokhagymát apró darabokra, a répát, a zellerszárat és a paradicsomot kockára, a koktélparadicsomot félbe vágjuk.
Egy közepes méretű lábasban felhevítjük az olívaolajat, majd beletesszük a hagymát, a fokhagymát, a sárgarépát és és a zellerszárat. Lefedjük, és körülbelül 10 perc alatt puhára főzzuk. Miután megpuhult, megsózzuk, megborsozzuk, beletesszük a paradicsomot, és felöntjük az alaplével. Kb. 10 percig főzzük, miközben egy másik lábasban egy kevés olajon megdinsztelünk a koktélparadicsomokat.
A paradicsomlevest levesszük a tűzről, és botmixerrel összeturmixoljuk, majd tányérban szedjük, és a sült paradicsommal és friss bazsalikommal a tetején tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.