A kétféle húst összekeverjük a tojással. A 2-2 ág bazsalikom és oregánó leveleit felaprítjuk, és a húshoz adjuk egy kevés sóval, borssal és egy csipet köménnyel együtt. A keverékbe dolgozunk 1 fej hagymát és 2 gerezd fokhagymát, felaprítva. A masszából kis golyókat formázunk, és az olaj felén pár perc alatt megpirítjuk, majd kivesszük.
A maradék hagymát és fokhagymát, felaprítjuk és üvegesre pároljuk a maradék olajon. Ezután hozzáöntjük a paradicsomot, 0,5 dl vízzel együtt. Sóval, borssal és a maradék zöldfűszerekkel ízesítjük. Ha felforrt, beletesszük a húsgolyókat, és együtt főzzük 25-30 percig.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük, és a húsgombóccal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.