Egy keverőtálban a gombóchoz valókat összegyúrjuk, rövid pihentetés után fürjtojás nagyságú gombócokat formázunk, a felhevített zsiradékban pirosra sütjük, szűrőkanállal kivesszük, félretesszük.
A visszamaradt zsiradékban üvegesre dinszteljük a vöröshagymát, a fokhagymát, beleöntjük a paradicsomot, fűszerezzük a fenti fűszerekkel.
A gombócokat hozzáadjuk, addig főzzük közepes hőfokon - kicsit félrehúzott fedővel -, ameddig kellően besűrűsödik, közben - ha szükséges - utána fűszerezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.