A hagymát felkockázzuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A kockára vágott paradicsomot hozzáadjuk, és addig főzzük, amíg némiképp be nem sűrűsödik.
Amikor a paradicsom megfelelően összefőtt, rátesszük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, és összeturmixoljuk a még egyben maradt kockáA legjobb kat.
Közben a tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, és amint a paradicsomszósz elkészült, rászedjük a tésztát, beleforgatjuk, majd reszelt sajttal tálaljuk.
Aki nem szereti a paradicsom héját, az a felkockázás előtt dobja bele pár másodpercre a paradicsomokat forró vízbe, s ezután könnyen lehúzható a héja. Aki nem szereti a húsmentes ételeket, megbolondíthatja ezt a tésztaételt akár egy kevés karikára vágott enyhén csípős kolbásszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.