A tésztához egy tálban összekeverjük a liszet, a vajat, a cukrot, egy egész tojást, valamint egy sárgáját, a rumot és a tejfölt. Könnyen gyúrható tésztát készítünk belőle.
Vékonyra nyújtva vajjal kikent gáztepsibe helyezzük a tésztát, majd gazdagon kirakjuk karikára vagy cikkekre vágott barackkal. 10 percig sütjük 180 fokon.
A krémhez 3 tojássárgáját elkeverünk a cukorral és a zsemlemorzsával, végül hozzáforgatjuk a 4 tojásfehérjéből vert habot. A krémet a tésztára öntjük, és további 25 percig sütjük, amíg a teteje meg nem szilárdul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.