A tojást cukorral kihabosítjuk. Hozzáadjuk a meleg vizet és a vaníliás cukrot. A lisztet, sütőport összekeverjük és hozzászitáljuk a tojásos alaphoz, majd lassan belekeverjük a tésztába. Ugyanúgy járunk el a kakaós tésztával is, de ott a vaníliás cukor helyett kakót adunk hozzá.
Sütünk 2 fehér és 2 kakaós lapot. A sütőt 180 fokra melegítjük. A 23x39 centis tepsit kibéleljük sütőpapírral és a tésztát egyenletesen elosztjuk rajta. A lapokat 10 percig sütjük, majd hagyjuk hűlni a rácson.
Elkészítjük krémet. A tejben elkeverjük a pudingokat és sűrű masszát főzünk belőle. Hagyjuk egy kicsit hűlni, majd a még meleg pudingba belekeverjük a cukrot, a rumaromát és a vajat. Hozzáadjuk a olvasztott csokit és robotgéppel kihabosítjuk a krémet. A krémet 2 részre osztjuk és berakjuk a hűtőbe hűlni.
A barna lapot lekenjük forró lekvárral. A lekvárra rákenjük a krém első felét. A krémre rátesszük a fehér lapot és újból rákenjük a forró lekvárt. A lekvárra rárakjuk a fehér lapot és rákenjük a krém másik felét, majd befedjük a barna lappal. Éjszakára berakjuk a hűtőbe.
A csokit az olajjal, a vajjal és a tejföllel vízgőz felett felolvasztjuk, majd gőzről levéve simára keverjük. A tészta tetejét lekenjük lekvárral, ráöntjük a süti tetejére a mázat. Ismét berakjuk a hűtőbe dermedni. Ha megdermedt a máz, forró vízbe mártott késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.