A megtisztított karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben előfőzzük. A felaprított hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst. Megpirítjuk, és megszórjuk pirospaprikával.
Egy hőálló edény alját kivajazzuk, megszórjuk egy marék zsemlemorzsával, és beletesszük a karfiolt. Ráöntjük a húsos ragut, rátesszük a felszeletelt mozzarellát, rákanalazzuk tejfölt, majd megsózzuk és megborsozzuk. Megszórjuk a maradék zsemlemorzsával, és rátesszük a maradék vajat.
180 fokra előmelegített sütében hőlégkeveréssel kb. 25 perc alatt készre sütjük. Tálaláskor kanalazunk rá még tejfölt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.