A krumplit megfőzzük sós vízben, héjában (ha megfőtt megpucoljuk). A tojást szintén keményre főzzük. A krumplit, a főtt tojást és a kolbászt felkarikázzuk. Egy kevés vajjal kivajazzuk az egész tepsit, majd egy kevés prézlivel lehintjük. Rétegesen rakjuk a hozzávalókat: krumpli, kolbász, tojás, krumpli.
Sütőben fólia alatt sütjük. Közben kikeverjük a szószt: a tejfölbe beleütünk egy tojást, kakukkfűvel, majorannával sóval és borssal fűszerezzük, majd összekeverjük. Félidőben a fóliát levesszük, és a tejfölös szósszal nyakon öntjük. Hagyjuk egyenletesen megpirulni a rakott krumpli tetejét, és már tálalható is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.