A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 20 cm-es, kapcsos tortaforma aljába sütőpapírt fektetünk. A tészta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük, és alaposan összekeverjük, majd a formába simítjuk, és kb. 35 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük). Rácsra borítva kihűtjük, majd félbe elvágjuk.
A ribizliszósz hozzávalóit sűrű állagúra összefőzzük, majd egy szitán átpasszírozzuk.
A tejben megfőzzük a pudingot az eritritollal, és ha kihűlt, kihabosítjuk a mascarponéval, és hozzákeverjük a ribizliszószt.
Az egyik tésztalapot visszahelyezzük a formába, rákenjük a krém 3/4-ét, befedjük a másik tésztalappal, és a hűtőbe tesszük legalább 1 órára. Ezután a tortát kivesszük a formából, a maradék krémmel megkenjük az oldalát és a tetejét, majd az oldalát megszórjuk mákkal.
A tejszínt felverjük, majd egy csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és körbedíszítjük vele a torta tetejét. A habrózsák közé ribizliszemeket szórunk.
A zselatint elkeverjük a vízzel, megvárjuk még megduzzad, ezután folyósra melegítjük, és összekeverjük a ribizliszósszal, majd a ribizliszemek közé öntjük. A tortát ezután néhány órára visszatesszük a hűtőbe dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.