Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóját: a lisztet, a tojássárgáját, az olajat és a sót. Összegyúrjuk, majd letakarva, meleg helyen egy óra alatt a duplájára kelesztjük.
Közben a töltelékhez összekeverjük a margarint, a reszelt sajtot, a tojást és a sót.
Ha megkelt a tészta, elfelezzük és kinyújtjuk, majd mindkét részét megtöltjük a sajtkrémmel. Feltekerjük, mint a bejglit, aztán felszeleteljük.
A tetejét megkenjük tojásfehérjével, megszórjuk sajttal és szezámmaggal. 180 fokon kb. 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.