A langyos tej és cukor keverékében felfuttatjuk az élesztőt. A lisztben elmorzsoljuk a margarint, majd hozzáadjuk a sót, a tojások sárgáját és a reszelt sajt felét. A közepébe öntjük a tejfölt, végül a felfuttatott élesztőt. Rugalmas tésztát gyúrunk belőle, majd 1 cm vastagra kinyújtjuk.
Összehajtogatjuk: alulról felfelé, felülről lefelé, balról jobbra és jobbról balra. 20 perces szünetekkel 3-szor megismételjük a hajtogatást. Végül 2 cm vastagságúra kinyújtjuk, és kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk.
A pogácsák tetejét megkenjük sós, felvert tojással és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.