A tészta hozzávalóiból lágy kelt tésztát gyúrunk egy robotgéppel. Letakarva, meleg helyen kelni hagyjuk, majd egy serpenyőben zsiradékot forrósítunk, és beletesszük a kinyújtott tésztát. Takarék lángon megsütjük először az egyik, majd a másik oldalát.
Ráöntjük a paradicsomszószt, amit előtte ízlés szerint ízesítünk fűszerekkel, majd ráhalmozzuk a feltéteket, a végén reszelt sajtot szórunk rá. Sütőbe toljuk néhány percre, amíg a sajt megolvad rajta, majd tálaljuk.
Megjegyzés
Bizony az első sokk akkor éri az ember, amikor megtudja: lisztérzékeny. Aztán rájön arra, hogy szinte minden elkészíthető diétásan is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.