A megmosott és szárazra törölt csirkemellet egy hegyes, éles késsel felszúrjuk, majd megtöltjük a megtisztított spárgákkal. Megsózzuk, megborsozzuk, és néhány perc alatt elősütjük olívaolaj és vaj keverékén.Ezután egy tűzálló tál aljára fektetjük a baconszeleteket, és rátesszük a megsütött húsokat.
A sajtmártáshoz a tejszínt egy fazékba öntjük, beletördeljük a márványsajtot és a parmezánt, majd az áttört fokhagymát. Kis lángon addig főzzük, amíg a sajt elolvad.
A mártást a húsokra öntjük, a tetejére paradicsomkarikát teszünk. 20 percig lefedve sütjük, majd a fóliát eltávolítva további 10 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Köretnek párolt rizst ajánlok, bár a burgonyapüre is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.