A kekszes alap elkészítéséhez a darált kekszet a kakaóporral összekeverjük. Ezután egy edénybe a margarint a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a margarin és a cukor elolvadjon. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kakaóporos kekszet és a rumaromát. Kapcsos tortaformába tesszük a masszát, szépen elegyengetjük, és félretesszük.
A krém elkészítéséhez kis lábasba kevés vízzel elvegyítjük a zselatint, és félretesszük. Kikeverjük a mascarponét, joghurtot, tejfölt a porcukorral, és beleforgatjuk a keményre felvert tejszínt. A zselatint kis lángon kevergetve feloldjuk, majd 3-4 evőkanál krémmel elvegyítjük, aztán a többi krémhez adjuk, és ráöntjük a kekszes alapra. Pár órára hűtőbe tesszük.
A díszítéséhez a szőlőszemeket megmossuk, hosszában kettévágjuk, és virág alakokat készítünk belőle, majd a torta tetejére pakoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.