A toastkenyeret megpirítjuk. 8 szeletet megkenünk 1-1 evőkanál majonézes tormával.
A paprikát, a paradicsomot, a sajtot és a sonkát felszeleteljük. A kígyóuborkát felkarikázzuk, a jégsalátát megmossuk és apróra vágjuk.
A majonézes tormával megkent szeleteken elosztjuk a jégsalátát, a gépsonkát, a paradicsomot, a paprikát, a sajtot és az uborkát. Egymásra rakunk két-két megpakolt szeletet, majd a megmaradt kenyérszeleteket a tetejére tesszük. Mindegyik szendvicsbe pálcikát szúrunk, nehogy szétessenek.
A szendvicsből kimaradt zöldségeket összekeverjük, majd az olívaolajjal és a citrom levével leöntjük. A szendvicset salátával, valamint chipsszel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.