Olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, meghintjük fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a tarhonyát, kevergetve addig hevítjük, amíg pirulni kezd. Felöntjük alaplével, hozzáadjuk a fűszereket, ízlés szerint sózzuk, belezúzzuk a fokhagymát.
Negyed óra elteltével beletesszük a megtisztított, karikára vágott sárgarépát és a kockára vágott burgonyát.
Kolbászkarikákat olajon megpirítjuk, rátesszük a gombaszeleteket. Amikor a leveszöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a kolbászos gombát, és további 5 percig főzzük.
Habarást készítünk: a tejfölt kikeverjük a liszttel és egy merőkanálnyi leveslével, majd besűrűsítjük vele az ételt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.