Egy nagy keverőtálban összedolgozzuk a darált húst, a gerslit és a felvert tojást a fűszerekkel, valamint az olajon megdinsztelt, aprított hagymával és a zúzott fokhagymával.
A friss káposztát leveleire szedjük. A tölteléket a levelekbe töltjük, és szorosan feltekerjük.
A megmaradt leveleket egy nagy lábas aljába tesszük. Babérlevelet és szemes borsot adunk hozzá, valamint a kapor felét - majd beletesszük a töltött káposztákat. Ráöntjük a paradicsomlevet, majd felengedjük annyi vízzel, hogy kb. 2 ujjnyira ellepje azt.
Közepes lángonkb. 35-45 percig főzzük, amíg készre, puhára fő a töltelék. Friss tejföllel és a maradék kaporral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.