A meghámozott, megmosott burgonyát felkockázzuk, és a babérlevéllel együtt háromszoros mennyiségű vízbe tesszük. A kolbászt vékonyan felkarikázzuk, és a zellerrel együtt ezt is az edénybe rakjuk. Az egészet puhára főzzük, hozzáadjuk az ételízesítőt, majd lehúzzuk a tűzről.
Az olajat serpenyőben felhívítjük, kevergetve hozzáadjuk a lisztet, és 1 percig pirítjuk, majd félrehúzzuk. Megszórjuk a fűszerpaprikával, feleöntjük hideg vízzel, simára keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett a forrásban lévő levesbe csorgatjuk.
A tejfölt simára keverjük egy-két merőkanálnyi levessel, majd az egészet visszaöntjük az edénybe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.