A hagymákat és a gyömbért daraboljuk, a répát megpucoljuk, majd kb 2 cm-es darabokra vágjuk.
Egy fazékban a vajat olajon megolvasztjuk, és ebben megdinszteljük a hagymákat, a répát és a gyömbért. Felöntjük vízzel, belemorzsoljuk a leveskockát, és fűszerezzük.
Amíg a répa fő, lereszeljük a mandarinok héját, a gyümölcsöket gerezdekre szedjük.
Amikor a répa megpuhult, kiszedünk néhányat, a többit botmixerrel összekeverjük, beleöntjük a bort és a tejszínt.
Az edénybe visszatesszük a félretett répákat, a mandarinhéj reszeléket, és kb. 3 db gyümölcs húsát. Felrottyantjuk a levest.
Megjegyzés
A gyömbér és a szerecsendió csodásan harmonizál a sárgarépa édességével, és a mandarin édes-savanyú ízével, a bors pedig pikánssá teszi a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.