Megolvasztjuk a margarint. A fokhagymát és vöröshagymát apróra vágjuk, és megdinszteljük az olvasztott margarinban. A citromot kifacsarjuk, és a levét a dinsztelt hagymához adjuk, és lassú tűzön kevergetjük. A paprikát vékony csíkokra vágjuk, és hozzákeverjük a hagymához, és kb. 5 percig tovább főzzük.
Közben a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és egy keveset félreteszünk a díszításhez. A tonhalat felkockázzuk, a garnélát átmossuk hideg vízben, és hagyjuk lecsöpögni, majd mindet hozzáadjuk a hagymás keverékhez. Megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk a halas fűszerkeverékkel. Hozzáöntjük a tejszínt, és lassú tűzön addig főzzük, míg összesűrűsödik.
A csomagoláson található utasítás szerint forró sós vízben kifőzzük a tésztát. A halas ragut a tésztára szedve tálaljuk, és megszórjuk a maradék petrezselyemmel.
Megjegyzés
Mivel jelenleg tengeri halakkal foglalkozom, így itt volt az ideje, hogy kipróbáljak egy új receptet. Remélem, ízleni fog nektek is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.