A kaliforniai paprikákat megmossuk, szárazra töröljük, elfelezzük, majd a magházat és a magokat eltávolítjuk.
A tonhalkonzervekről leöntjük az olajat, a hagymát felaprítjuk. Egy tálban összekeverjük a tonhalat, a cottage cheese-t, a hagymát, a borsot és a petrezselymet.
A paprikákat megtöltjük a kikevert tonhalas krémmel. Veszünk egy kb. 20*30 cm-es tepsit, beleöntjük a fehérbort, belerakjuk a megtöltött paprikákat, lefedjük fóliával és fél órát pároljuk a sütőben 200 fokon. A végén levesszük a fóliát, megszórjuk a reszelt sajttal és még pirítjuk pár percig.
Megjegyzés
Hidegen és melegen is finom akár egy könnyű vacsoraként. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.