Egy nagyobb fazékban, közepes lángon, kevés olajon 2 perc alatt lepirítjuk az apróra vágott prosciuttót. Ezután hozzáadjuk a felaprított hagymát és zellert, a karikákra vágott répát, valamint a zúzott fohagymát, és további 2 percig pirítjuk.
Felöntjük a vízzel, valamint az alaplével, hozzáadjuk a babot és a babérlevelet, majd felforraljuk. Félig lefedjük, és kis lángon további 20 percig főzzük.
Ezután hozzáadjuk a petrezselymet, a sherryt, ízesítjük a borssal, és további 1 percig főzzük. Tálalás előtt kivesszük belőle a babérlevelet, és megszórjuk a frissen aprított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.