A tojást habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Elkeverjük, majd egy 26 cm-es, kivajazott, kilisztezett tortaformában simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A túrót áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot, a lereszelt citromhéjat, a citrom kifacsart levét és a tejfölt, majd összedolgozzuk. A tejszínt felverjük, és egy keveset félreteszünk a díszítéshez. A zselatint egy tálba tesszük, hozzáadjuk a vizet, elkeverjük, és hagyjuk megduzzadni. Ha megduzzadt, mikróba tesszük, és addig melegítjük, hogy épp csak folyóssá váljon.
Hozzáadjuk a túróhoz, összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt is, és alaposan összekeverjük.
A kihűlt piskótára rásimítjuk a túrókrémet, és a hűtőbe tesszük. Ha megdermedt, a tetejét bevonjuk a mikróben felolvasztott csokoládéval, majd tetszés szerint a tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.