A hajdinát és a barna rizst külön-külön, sós vízben puhára főzzük.
A főtt hajdinát és a barna rizst egy nagy tálba tesszük, megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk őrölt korianderrel. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megszórjuk a rizsliszttel, hozzáadunk 1 db tojást, a felaprított petrezselymet és pisztáciát. Összekeverjük, és 10 percig állni hagyjuk.
A keveréket sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazzuk, megformázzuk, megkenjük a tetejét az elhabart tojással, és 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
A salátához az almák magházát eltávolítjuk, és kockára vágjuk. A sajtot is felkockázzuk. A tejfölhöz sót, mustárt, borsot, és néhány csepp citromlevet keverünk, hozzáadjuk az almát, a sajtot és a jégsaláta csíkokat. Összeforgatjuk, és a vagdalt mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.