A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk, felét összedolgozzuk a darált hússal, a tojással, a zsemlemorzsával.
Sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük. A masszából 40 diónyi gombócot formázunk.
Felforrósítjuk az olajat egy nagy serpenyőben, és körös-körül megsütjük benne a fasírtokat. Konyhai papírkendőre szedjük, lecsepegtetjük.
A sajtot 40 kockákra vágjuk. A paprikákat megmossuk, kimagozzuk, húsúkat kockákra vágjuk. A fasírtgolyókkal felválta nyársa fűzzük a sajtot és a paprikákat.
A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A joghurtot elkeverjük a maradék petrezselyemmel, a fokhagymával, sózzuk, borsozzuk. A nyársakhoz kínáljuk. Bagettet is adhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.