A bögrés fasírtgolyó elkészítéséhez a darált húst tálba tesszük. Villával szét nyomkodjuk.
Hozzáadjuk az őrölt paprikát, a sót, a borsot, az apróra vágott petrezselymet és vöröshagymát, a préselt fokhagymát. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát, az olajat és végül a tojásokat is. Alaposan összedolgozzuk. Ezután nagyjából 3 centi átmérőjű golyókat formázunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a fasírtgolyókat, majd 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Segítségül: 1 bögre = kb. 2,5 dl
Nézzétek meg videón is, hogyan készül a bögrés fasírtgolyó
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.