A palacsinta hozzávalóit, a lisztet, a zabpelyhet, a tojást, a xilitet, sót, tejet, szódavizet és az olajat csomómentesre keverjük, majd hűtőben 2 órán át pihentetjük. Azután vajjal kikent, felforrósított serpenyőben kisütjük.
A megtisztított, felkockázott almát 2 dl vízben a citromlével együtt félpuhára főzzük, majd leszűrjük és a levét félretesszük. Egy lábasban a cukrot karamellizáljuk, hozzáöntjük a tejszínt, az almalét, hozzáadjuk a darát és az almát, majd addig főzzük amíg a dara megpuhul. Végül belekeverjük a vajat.
A tejfölt fahéjjal ízesítjük, hozzáadjuk a krémport és egy kézi mixerrel pár percig verjük. A palacsintákat betöltjük a töltelékkel és a fahéjas tejfölkrémmel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.