A zabpehely felét ledaráljuk, összekeverjük a liszttel meg az egész zabpehellyel, a sütőporral és a kakaóporral. A margarint kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk az olvasztott csokit és a tojást.
A nedves és a száraz anyagokat összekeverjük. Hagyjuk állni egy pár percet, majd dió nagyságú golyókat formálunk belőle, amiket egymástól 2-3 cm távolságra, sütőpapírral kibélelt tepsire teszünk, szétlapogatunk, majd 180 fokra előmelegített sütőben 8-10 percig sütjük.
Mikor elkészül, még puha, de ahogy hűl, úgy keményedik. Meg kell várni, míg teljesen kihűl, csak utána lehet leszedni a tepsiről, különben szétesnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.