A burgonyát megmossuk, felkockázzuk. A zöldbabot is megmossuk, a végeit levágjuk és egyenlő méretű darabokra (kb. 2-2,5 cm) aprítjuk.
Kevés olajon megfuttatjuk a finomra vágott hagymát, fokhagymát, fűszerpaprikával lehintjük, majd mehet bele a zöldbab és a burgonya is. Felengedjük annyi vízzel, hogy épp ellepje a babot. Sózzuk és lefedve, közepes lángon addig főzzük, míg a zöldbab puha nem lesz. Közben kevés őrölt borssal, pici cukorral ízesíthetjük.
A tejfölben elkeverjük a lisztet, a babhoz keverjük, citromlével ízesítjük, forralunk egy picit rajta és kész is.
A vörös hagymát apróra vágjuk, majd 1 evőkanál étolajon megfuttatjuk, tűzről levéve megszórjuk piros paprikával,1 dl vizet öntünk rá. A feldarabolt csirkecombot rátesszük. Sóval, borssal, majoránnával ízesítjük, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a paprikát, és a paradicsomot. Fedő alatt, lassú tűzön fél óra alatt készre főzzük. A zöldbabfőzelékre kanalazva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.