A combokat folyó víz alatt leöblítjük, konyharuhával vagy papírtörlővel leitatjuk, és nagy mélyhűtőtasakba vagy nejlonzacskóba tesszük.
A páchoz a leöblített, lerázott rozmaring leveleit lehúzzuk a szárról, majd botmixerrel vagy késes aprítógépben összeturmixoljuk a megtisztított fokhagymával, a forró vízzel lemosott citromok lereszelt héjával és kifacsart levével, a mézzel, az olívaolajjal és a sóval. A pácot a combokra kanalazzuk.
A zacskóból óvatosan kinyomjuk a levegőt, és a száját szorosan összegumizzuk. A pácot a zacskón keresztül a combokba masszírozzuk, majd a combokat a hűtőbe tesszük egy éjszakára.
A zöldségágyhoz a megmosott, megtisztított, félbe vagy negyedekre vágott koktélparadicsomot nagy tálban összeforgatjuk a megmosott és hámozatlanul negyedelt burgonyával, a megtisztított és negyedelt lila hagymával, valamint a felszeletelt vagy ujjnyi hosszú csíkokra metélt szárzellerrel. Megsózzuk, megborsozzuk, és eloszlatjuk egy tűzálló tálban vagy tepsiben.
A sütőt előmelegítjük 145 fokra. A pácból kiszedett combokat a zöldségágyra fektetjük, és az előmelegített sütőben sütjük kb. 45 percig. Közben időről időre megkenjük a zacskóban maradt páccal. Végül a sütőt felkapcsoljuk 200 fokra vagy átállítjuk grillezésre, és a combok bőrét ropogósra sütjük. A combokat a sült zöldséggel tálaljuk, és friss zöldfűszerrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.