A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy fóliába tekerve 1 órára a hűtőbe tesszük.
Az aszalt barackot felaprítjuk, összekeverjük a darált dióval és a cukorral, majd annyi lekvárt adunk hozzá, hogy összeálljon a massza.
A tésztát kinyújtjuk kb. 4-5 mm vastagságúra, majd egy 9 cm-es átmérőjű, hullámos szélű linzerszaggatóval 12 db-ot, egy kisebb és egy nagyobb csillagkiszúróval 12-12 db-ot szaggatunk ki belőle. A kerek tésztát belehelyezzük egy vajjal kikent muffinforma mélyedéseibe, és 1-1 ek tölteléket helyezünk mindegyik közepébe, majd ráhelyezzük a nagyobb csillagot, lekenjük tojásfehérjével, és ráillesztjük a kisebb csillagot.
180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg egy kis színt nem kap a tészta. Ha a kosárkák kihűltek, a gőz felett felolvasztott és az olajjal összekevert csokoládéval vagy porcukorral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.