A zellert, a paprikát, a répát, a hagymát és a paradicsomot kockákra vágjuk, majd az olívaolajon megforgatjuk, éspirítani kezdjük, közben folyamatosan adagolva hozzá az alaplevet. Hozzáadjuk a rozmaringot, a fokhagymát, a kakukkfüvet és a bazsalikomot is. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt 10 percig főzzük.
A buggyantott tojáshoz egy másik lábasban 1 l vizet forralunk, 1 evőkanál ecetet hozzáadunk. Beleütünk egy tojást, 2 percig főzzük, kivéve lecsepegtetjük. Így járunk el a többivel is.
Egy serpenyőben 1 evőkanál olívaolajat hevítünk, a kenyeret kockákra vágva megpirítjuk rajta. Az utolsó 2 percben rányomjuk a fokhagymát.
Tálaláskor pár merőkanál levest tányérra szedünk. A buggyantott tojásokkal, kenyérkockákkal és parmezánforgáccsal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.