Az almákat meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. A sajtot lereszeljük, az almához keverjük, és szerecsendió-reszelékkel ízesítjük.
A kicsontozott pulykamellet 4 nagy szeletre vágjuk, és téglalap alakúra kiklopfoljuk. Megsózzuk, és elosztjuk rajtuk az almás tölteléket. A hússzeletek két végét kissé felhajtjuk, és feltekerjük. Fogvájóval megtűzzük, hogy ne essen szét.
Először lisztben, majd felvert tojásban, végül zsemlemorzsában megforgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.