A pulykamellszeleteket sózzuk, borsozzuk. A hagymát felaprítjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, rádobjuk a hagymát és pár percig, kevergetve dinszteljük.
Rátesszük a húsokat, mindkét oldalukat megpirítjuk, majd felöntjük a borral, és hozzátesszük az aszalt szilvát, a felkarikázott répát és szárzellert. Babérlevéllel, kakukkfűvel, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
Lefedve pároljuk 15 percet, majd a fedőt levéve további 10 percig sütjük. Friss bagettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.